Mayo Chix Pláza Webshop
mayochixplaza.hu
Mayo Chix Pláza Webshop
Search
Close this search box.

IMPRESSZUM ÉS JOGI NYILATKOZAT

A weboldal üzemeltetője:

“Kis-Bubu Kft.”
Adószám: 11937867-2-41
Székhely: 1042 Budapest, Szent Imre utca 4. fszt. 1.

Rendelésekkel kapcsolatos telefonszám: +36 30 595 0048

A “mayochixplaza.hu” weboldal szerkesztői tájékoztatják Önt, hogy ha az általunk üzemeltett oldalakra belép, elfogadja annak feltételeit.
A “Kis-Bubu Kft.” által üzemeltett oldalakon megjelent tartalmak a cég munkatársainak és az oldal szerkesztőinek kizárólagos szellemi tulajdonát képezik.

A “mayochixplaza.hu” oldalon megjelenő hírek, cikkek, publikációk hiteles átvételéhez a forrás megjelölésével és a “mayochixplaza.hu” hivatkozás elhelyezésével hozzájárulunk, kivéve az oldalakon található hang és videóanyagokat, melyeknek bármilyen felhasználása csak és kizárólag a “Kis-Bubu Kft.” írásos engedélyével lehetséges.

A “Kis-Bubu Kft.” az általa üzemeltett oldalakon is a pontos és hiteles megjelenésre és a jogszabályok betartására törekszik, de a tájékoztatásból fakadó esetleges félreértelmezésekből adódó károkért, valamint az általa elérhető, de mások által létrehozott weboldalak tartalmáért felelősséget nem vállal.

A “Kis-Bubu Kft.” az általa birtokolt adatokat harmadik fél rendelkezésére nem bocsájtja, védi és bizalmasan kezeli, különös tekintettel a 1992. évi LXIII. törvényre (A személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról) és a 1998. évi VI. törvényre (Az egyének védelméről a személyes adatok gépi feldolgozása során.) Bármikor tájékoztatást kaphat adatai kezeléséről, kérheti adatai módosítását, helyesbítését, törlését.

A weboldal TÁRHELY szolgáltatója:

Rendszeres Kft.
Adószám: 22740175-2-42
Vezetve a Fővárosi Törvényszék Cégbírósága nyilvántartásában.
Cím: 1147 Budapest, Öv utca 133.
Tel: +36-1-445-1121 (Csak technikai ügyfélszolgálat, rendelésekkel kapcsolatban a Duna Pláza Mayo Chix telefonszámát szíveskedjenek hívni.)